Éves Fejlesztési Keretek

"Támogatást igénylők kérésére elérhetővé vált a 2014-2020 időszak egyes Operatív Programjainak Éves Fejlesztési Keretét (ÉFK) a Pályázatok menüponton belül, Éves Fejlesztési Keretek megnevezéssel. A feltöltött dokumentumok a Kormány által jóváhagyott felhívások megjelenési ütemtervét, adatait tartalmazza és tájékoztatást adnak a fejlesztéspolitikai intézményrendszer általi végrehajtás módjáról.

A kormány által jóváhagyott döntések, melyek a Magyar Közlöny különböző számaiban találhatóak meg, honlapunkon egységes, áttekinthető szerkezetben érhetőek el."

https://www.palyazat.gov.hu/ves-fejlesztsi-keretek-honlapon-trtn-elrhetsge

"Az éves fejlesztési keretek (ÉFK) meghatározzák az adott program fejlesztéspolitikai intézményrendszer általi végrehajtásának módját, azaz az adott évben meghirdetendő, valamint már meghirdetett felhívások legfontosabb adatait. Az ÉFK elfogadásának és módosításának eljárásrendjét a 272/2016. (XI.5.) Korm. rendelet 41. – 44/C. §-ai szabályozzák.

Az ÉFK alapadatainak előzetes, kormányhatározatban történő rögzítésével célunk, hogy ne csak az intézményrendszer szereplői, hanem a pályázók számára is időben rendelkezésre álljanak a pályázáshoz szükséges legfontosabb információk.

Az alábbiakban megtalálhatóak az egyes programokhoz tartozó hatályos ÉFK-k, illetve a korábbi, módosult verziók is az archív mappában. Az egyes verziók narancssárga kiemeléssel tartalmazzák az előző verzióhoz képest történt módosításokat."

https://www.palyazat.gov.hu/ves-fejlesztsi-keretek