Változások a kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségeiben

Tájékoztatjuk, hogy a korábbiakban, valamint a 2016.07.05-től hatályos, „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei (KTK)” című útmutatók használatára az alábbi szabályozás az irányadó.

A projektek megvalósításakor a támogatási szerződés/támogatói okirat kötésének időpontjában hatályos „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei (KTK)” című útmutató szerint kell eljárni a felhívások elszámolható költségekre vonatkozó rendelkezéseinek figyelembevételével.

A 2016.07.05-i megjelenésekor már benyújtott, értékelés előtt, vagy értékelés alatt álló projektek esetében csak akkor kell alkalmazni a korábbi KTK-ban foglaltakat, amennyiben a már megtervezett kommunikációs feladatokra és az ahhoz kapcsolódó költségekre tekintettel az előnyösebb a támogatást kérőre.

A fentiektől függetlenül, valamennyi projekt esetében a Széchenyi 2020 arculati előírásait kell betartatni annak megjelenésének időpontjától kezdve. A korábban – régi arculattal - elkészített eszközök cseréje nem elvárás. A régi KTK és a 2016.07.05-től hatályos KTK 2020, valamint az ÚSZT Arculati Kézikönyv, illetve a Széchenyi 2020 arculati kézikönyv megtalálható a palyazat.gov.hu oldalon, a Részletes információk / Arculati kisokos menüpontban, valamint a pályázati felhívások dokumentumai között.

 

Részletek ITT: https://www.palyazat.gov.hu/vltozsok-a-kedvezmnyezettek-tjkoztatsi-ktele...